Reactualizat la:

Clinica medicală Endodigest, pentru cei care vor calitate!

Clinica medicală Endodigest, pentru cei care vor calitate!
Ai probleme cu inima, suferi de o afecțiune ce ține de Gastroenterologie sau Endocrinologie și vrei un medic bun și dedicat sau ai nevoie de servicii de Medicina Muncii și dorești calitate fără să stai la cozi?

Rectifica

Te așteptăm la Endodigest Oradea (str. Olimpiadei nr. 5, lângă Stadionul Iuliu Bodola), o clinică de ultimă generație, care se adresează tuturor oamenilor care doresc calitate și respect, sunt dispuși să plătească legal și să beneficieze de servicii medicale superioare.

Vă oferim servicii medicale în urmatoarele specialităţi:

* gastroentorologie dinagnostică şi terapeutică

* diabet zaharat, nutriţie şi boli metabolice

* cardiologie

* medicină internă

* neurologie

* psihiatrie

* endocrinologie

* medicina muncii

Calitate și interes

Înființată în 2015, Clinica Endodigest Oradea a debutat cu un grup de medici gastroenterologi și diabetologi, dar pe parcurs și-a mărit efectivul și și-a diversificat activitatea medicală inclusiv în domeniul Cardiologiei, Endocrinologiei și de Medicină a Muncii. Prețurile sunt accesibile, astfel încât oricine poate beneficia de serviciile medicale oferite la Endodigest.

Dr. Diana Petrișor, managerul Clinicii Endodigest, a explicat că la cabinetul medical de Cardiologie de aici se efectuează examinări EKG, Holter EKG, Holter de tensiune, eco-cord și test de efort.

La cabinetul de Endocrinologie, se oferă nu doar consultații, ci și ecografie tiroidiană și dozări hormonale, iar la cabinetul de Medicina Muncii, dosarul se realizează personalizat, deci diferențiat, fără a sta la coadă, în funcție de specificul activității ce urmează a fi desfășurată de solicitant.

Cabinetul de Medicină Internă vine în întâmpinarea pacienților cu o serie de explorări funcționale capabile să depisteze diverse patologii cardio-vasculare, gastroenterologice, nefrologice, neurologice, etc.

Explorare și tratament unice în Bihor

La cabinetul de Gastroenterologie se efectuează ecografii și endoscopii (gastroscopii, colonoscopii, biopsii, polipectomii etc) de către medici pregătiți, care lucrează cu o linie nouă de endoscopie digestivă, ce permite amplificarea imaginii endoscopice, astfel încât se pot observa mult mai ușor detaliile microscopice ale leziunii identificate.

Clinica posedă un aparat unic în județul Bihor, numit FibroScan, care are capacitatea de apreciere non-invazivă a gradului de fibroză hepatică. Practic, în locul unei analize care presupune recoltarea invazivă de sânge, pacienții sunt evaluați cu acest aparat revoluționar, printr-un simplu abord intercostal, similar unei ecografii.

Un alt serviciu medical unic în Bihor care se realizează doar la Endodigest este transplantul de materii fecale pentru pacienții suferinzi de colită pseudomembranoasă cauzată de infecția cu Clostridium Difficile. Este vorba despre pacienții care au consumat antibiotice și au dezvoltat această bacterie, care le provoacă diaree. Pacienții ajung internați de mai multe ori la secția de boli infecțioase, unde li se determină cauza diareei – infecția cu Clostridium Difficile, de la consum repetat sau abuziv de antibiotice.

Dacă până în urmă cu câțiva ani, doar vârstnicii și cei cu bronhopneumonie obstructivă cronică, cu consum frecvent, respectiv îndelungat de antibiotic contractau infecția, acum, tot mai multe persoane tinere fac enterocolite cu scaune multiple, din pricina acestei infecții. Cea mai ușoară și benefică metodă de tratament este, în aceste cazuri, transplantul de materii fecale. Acest procedeu medical, ce se realizează în Bihor doar la Endodigest, se face de la un donator compatibil (de regulă cineva din afara familiei, de preferat copii, fără antecedente similare, de diaree), care nu este infectat cu bacteria Clostridium Difficile.

Programul Clinicii Endodigest este de luni până vineri, între orele 8:00 – 18:00, cu programare prealabilă la numărul de telefon: 0359.440.444.

Informații se pot obține și de pe site-ul Clinicii Endodigest: www.endodigest.ro.

Advertorial! Hb: 187887Mai multe stiri din categoria BIHON Ştirile judeţului Bihor
Directorul Aeroportului Oradea plusează: „Discutăm cu patru operatori!”
În timp ce conducerea Consiliului Județean speră să aducă măcar un operator low-cost pe Aeroportul Oradea, [...] mai multe »
549 de absenți la Evaluarea Națională
Din 4.634 de înscriși, doar 4.085 de elevi s-au prezentat marți, 18 iunie, la prima probă a Evaluării Naționale. mai multe »
Formează deprinderi și competențe în Drept
Facultatea de Drept din Oradea își continuă misiunea de a forma specialisti în domeniul juridic și al științelor [...] mai multe »
Lansează licitația pentru noul parking
Parcarea supraetajată de pe strada Brașovului este estimată la un cost de 15,5 milioane de lei, fără TVA. mai multe »
O nouă ediţie a Zilei Liliacului Carpatin
Peste 60 de elevi din Bihor au participat la concursul interșcolar prilejuit de „Ziua Liliacului Carpatin”. mai multe »
Genul dramatic la Evaluarea Națională
Genul dramatic și prezentarea unei întâmplări petrecute în timpul unei activități de lectură au fost subiectele [...] mai multe »
Oradea licitează salubrizarea separat de Judeţ
Primarul Bolojan a primit de la Consiliul Judeţean Bihor „pohta ce-a pohtit” şi Oradea îşi va organiza singură, [...] mai multe »
Elevii din Beiuş, voluntarii anului
Pentru activitatea de voluntariat desfăşurată în anul şcolar 2018-2019 cei 100 de elevi înscrişi la Cercul de [...] mai multe »
Măsuri pentru protecţia angajaţilor pe timp de caniculă
Angajatorii trebuie alterneze perioadele de lucru ale angajaţilor cu cele de repaus în locuri umbrite, să le asigure [...] mai multe »
Mai multe din categorie »

AutentificareTi-ai uitat parola?
Inregistrare user nou

Autentificati-va sau adaugati un comentariu pe CLON.ro

Autentificati-va pe CLON.ro:
Ti-ai uitat parola?

Comentati pe CLON.ro:

Completati numele si e-mailul dvs. in casutele de mai sus pentru a putea comenta ca utilizator neinregistrat.

Inregistrare user nou