5. august 2011 13:34; Reactualizat la: 5.08.2011 13:34


Au fost amplasate cinci noi praguri de sol

Au fost amplasate cinci noi praguri de sol
În cadrul acţiunii de construire a pragurilor de sol pentru prevenirea producerii de accidente de circulaţie, Primăria municipiului Cluj-Napoca a montat cinci noi praguri de sol.  (1 comentariu)
Rectifica

Pragurile au fost montate în următoarele locații:

 

  • Str. Şcolii nr. 8

  • Str. Şcolii nr. 18

  • Str. Mehedinţi nr. 76

  • Str. Năsăud nr. 4

  • Str. Rahovei nr. 18

 

Înălţimea pragurilor de sol este reglementată prin standarde internaţionale, pe care Primăria le respectă iar zona a fost semnalizată corespunzător cu indicatoare de “Denivelări pentru limitarea vitezei” şi “Limitare de viteză la max. 20 km/h”.

 

Au fost amplasate noi praguri de sol pentru prevenirea accidentelor! Vezi unde

TNL Cluj: Noile praguri de sol nesemnalizate sunt un pericol public!

ℼ佄呃偙⁅呈䱍倠䉕䥌⁃ⴢ⼯㍗⽃䐯䑔䠠䵔⁌⸴‰牔湡楳楴湯污⼯久㸢㰊呈䱍ਾ䠼䅅㹄ऊ䴼呅⁁呈偔䔭啑噉∽佃呎久ⵔ奔䕐•佃呎久㵔琢硥⽴瑨汭※档牡敳㵴瑵ⵦ∸ਾ㰉䥔䱔㹅⼼䥔䱔㹅ऊ䴼呅⁁䅎䕍∽䕇䕎䅒佔≒䌠乏䕔呎∽灏湥晏楦散漮杲㌠㈮†䰨湩硵∩ਾ㰉呓䱙⁅奔䕐∽整瑸振獳㸢ऊℼⴭऊ䀉慰敧笠洠牡楧㩮〠㜮椹੽उ⁐⁻慭杲湩戭瑯潴㩭〠〮椸੽ⴉ㸭ऊ⼼呓䱙㹅㰊䠯䅅㹄㰊佂奄䐠剉∽呌≒ਾ值匠奔䕌∽慭杲湩戭瑯潴㩭〠湩※楬敮栭楥桧㩴ㄠ〵∥㰾但呎匠婉㵅㸳䈼쌾溮甊浲菄潴牡汥⁥潬慣ꏅ楩㰺䈯㰾䘯乏㹔⼼㹐㰊⁐呓䱙㵅洢牡楧⵮潢瑴浯›椰㭮氠湩ⵥ敨杩瑨›㔱┰㸢䈼㹒㰊倯ਾ唼㹌ऊ䰼㹉值匠奔䕌∽慭杲湩戭瑯潴㩭〠湩※楬敮栭楥桧㩴ㄠ〵∥㰾但呎匠婉㵅㸳瑓⹲ऊ黅潣楬⁩牮‮㰸䘯乏㹔⼼㹐ऊ䰼㹉值匠奔䕌∽慭杲湩戭瑯潴㩭〠湩※楬敮栭楥桧㩴ㄠ〵∥㰾但呎匠婉㵅㸳瑓⹲ऊ黅潣楬⁩牮‮㠱⼼但呎㰾倯ਾ㰉䥌㰾⁐呓䱙㵅洢牡楧⵮潢瑴浯›椰㭮氠湩ⵥ敨杩瑨›㔱┰㸢䘼乏⁔䥓䕚㌽匾牴ਮ䴉桥摥湩ꏅ⁩牮‮㘷⼼但呎㰾倯ਾ㰉䥌㰾⁐呓䱙㵅洢牡楧⵮潢瑴浯›椰㭮氠湩ⵥ敨杩瑨›㔱┰㸢䘼乏⁔䥓䕚㌽匾牴ਮ三菄쑳疃⁤牮‮㰴䘯乏㹔⼼㹐ऊ䰼㹉值匠奔䕌∽慭杲湩戭瑯潴㩭〠湩※楬敮栭楥桧㩴ㄠ〵∥㰾但呎匠婉㵅㸳瑓⹲ऊ慒潨敶⁩牮‮㠱⼼但呎㰾倯ਾ⼼䱕ਾ值匠奔䕌∽慭杲湩戭瑯潴㩭〠湩※楬敮栭楥桧㩴ㄠ〵∥㰾剂ਾ⼼㹐㰊⁐呓䱙㵅洢牡楧⵮潢瑴浯›椰㭮氠湩ⵥ敨杩瑨›㔱┰㸢䘼乏⁔䥓䕚㌽㰾㹂軃쑮沃ꏅ浩慥瀊慲畧楲潬⁲敤猠汯攠瑳⁥敲汧浥湥慴쑴㲃䈯㰾䘯乏㹔䘼乏⁔䥓䕚㌽‾牰湩猊慴摮牡敤椠瑮牥慮ꏅ潩慮敬‬数挠牡⁥牐浩菄楲⁡敬爠獥数瑣菄椠牡㰠䘯乏㹔䘼乏⁔䥓䕚㌽㰾㹂潺慮愊映獯⁴敳湭污穩瑡菄挠牯獥異穮菄潴⁲畣椠摮捩瑡慯敲⼼㹂⼼但呎㰾但呎匠婉㵅㸳搊⁥胢䒜湥癩汥菄楲瀠湥牴⁵楬業慴敲⁡楶整敺鶀씠榟鲀楌業慴敲搠੥楶整쑺₃慬洠硡‮〲欠⽭鶀㰮䘯乏㹔⼼㹐㰊⁐呓䱙㵅洢牡楧⵮潢瑴浯›椰㭮氠湩ⵥ敨杩瑨›㔱┰㸢䈼㹒㰊倯ਾ⼼佂奄ਾ⼼呈䱍>Comentarii 1

Vă mulțumim pentru comentariul dumneavoastra. - comentariul va fi verificat de catre un editor si numai in cazul aprobarii va aparea pe site.

 
1000
/1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor
Mai multe stiri din categoria Clon Ştirile judeţului Cluj
Totul despre relațiile online
Dacă încă nu ți-ai găsit jumătatea nu trebuie să intri în panică, indiferent de vârstă. mai multe »
Terapia OHT, o procedura revolutionara in tratarea cancerului
Noua terapie din acest domeniu, se numește Ozone Oxigen High Dose Teraphy (OHT), este un tratament revoluționar, [...] mai multe »
Lucruri de considerat despre achiziţia maşinilor de tip CNC
De-a lungul anilor tehnologia s-a schimbat atât de mult încât inovaţiile pe piaţă sunt aplicate pentru o vastă [...] mai multe »
Prima competiție de crossfit din Transilvania, la Cluj
Pe 20 iunie va avea loc la Cluj-Napoca prima competiție de crossfit din Transilvania. mai multe »
Clon.ro te trimite la concertul lui Julio Iglesias
Participă la concursul organizat de Clon.ro și poți câștiga invitații la concertul lui Julio Iglesias din Cluj.  mai multe »
Explozie intr-un bloc – 16 apartamente avariate
O puternica explozie a avut loc intr-un bloc, in noaptea de luni spre marti. 16 apartamente au fost afectate, sase [...] mai multe »
Repatrierea voluntara, intoarcerea acasa cu demnitate
Organizația Internațională pentru Migrație (OIM), Biroul în România, în parteneriat cu Asociația Serviciul Apel [...] mai multe »
Show electric in Castelul Banffy,Versailles-ul Transilvaniei
Zeci de mii de iubitori ai muzicii electronice petrec de doua zile in Castelul Banffy din Bontinda, judetul Cluj, in [...] mai multe »
Cluj-Napoca: Corabia lui Tezeu a navigat spre Trofeul Transilvania la TIFF 2013
Festivalul Internaţional de Film Transilvania 2013 și-a desemnat laureatii! Lungmetrajul indian "Corabia lui Tezeu", [...] mai multe »
Mai multe din categorie »

LogareTi-ai uitat parola?
Inregistrare user nou